Oblastní odbočka SONS v Novém Jičíně
DMS

26.11-29.11. - Mini-rekondiční pobyt pro osoby se zrakovým postižením 

Beskydský hotel RELAX.SONS ČR, odbočka v Novém Jičíně pořádá pro osoby se zrakovým postižením rekondiční pobyt v Rožnově pod Radhoštěm. 

Program akce je zaměřen na rozvoj dovedností v oblasti prostorové orientace a sebeobsluhy, seznámení s  možnostmi kompenzace zrakového handicapu, aktivní trávení volného času, zlepšování fyzické a psychické kondice účastníků.

KDY: 26. – 29. listopadu 2016 (sobota - úterý)

CENA:

  • 1.600,- Kč / na osobu - pro členy SONS
  • 1.936,- Kč / na osobu - pro ostatní (navýšeno o 21% DPH)

Cena zahrnuje: dopravu mikrobusem, ubytování ve dvoulůžkových pokojích vyšší kategorie vč. stravování formou polopenze (snídaně formou bufetu, večere výběrem ze tří menu), úrazové pojištění, rekreační poplatek, fyzioterapii (procedury v částce 500 Kč / osobu), volnočasové a sportovní aktivity (exkurze Pivovar Rožnov, Unipar – výrobna svíček, komentovaná prohlídka Valašského muzea v přírodě a bowling).

Termín přihlášení a pro úhradu pobytu v hotovosti nebo převodem je 18. listopadu 2016 (pátek) na:

  •  776 488 164 (M. Hyvnar)
  •  novyjicin-odbocka@sons.cz
  • Při bezhotovostní platbě do popisu příkazu uveďte heslo: Rekondice Rožnov, jméno účastníka
  • Připomínáme, že je potřeba odevzdat řádně vyplněnou a přihlášku, vč. údajů pro průvodce u držitelů ZTP-P průkazů pokud jej budou potřebovat.
  • Přihlášku zašleme na vyžádání nebo je ke stažení níže.

MÍSTO POBYTU:

V současnosti je Rožnov proslaven především Valašským muzeem v přírodě, které je tvořeno souborem dřevěných lidových staveb přenesených z valašského regionu do prostředí městského parku (Dřevěné městečko) a na přilehlou stráň (Valašská dědina a Mlýnská dolina). Dvě posledně jmenované části tvoří živé muzeum. Technické vodní stavby, mlýn, pila a hamr jsou v provozu, na políčkách Valašské dědiny se pěstují tradiční plodiny, obyvatelé chovají drůbež a dobytek. V prostorách Valašského muzea se každoročně konají vystoupení národopisných souborů v rámci celoročního folklorního festivalu „Valašský rok“, sestávajícího z 60 programových akcí. Svou polohou je Rožnov přímo předurčen pro rekreaci a sport.

Beskydský hotel RELAX je vybaven veškerou technikou a odpovídajícími sály pro pořádání sympózií, školení, porad a konferencí – viz kongresové centrum. Areál hotelu nabízí možnost sportovního vyžití ve Fitcentru, tenisových kurtech, vnitřním a venkovním bazénu, kuželně, minigolfu a dětském hřišti. Hotel je rovněž kompletně vybaven pro poskytování rehabilitačních služeb.

Děkujeme za podporu:

Rekondiční pobyt se koná díky finanční podpoře měst a obcí: Bartošovice, Odry, Spálov, Šenov u Nového Jičína, Tichá, Životice u Nového Jičína a Ženklava.

INFORMACE KE STAŽENÍ: (přihláška, program, bližší informace k pobytu, doprava...)
 

MS Word document    2016-11-26-Mini-rekondice-Prihlaska.doc  (35.5 kB)
MS Word document    2016-11-26-Mini-rekondice-Pozvanka.docx  (1108.6 kB)

Copyright © 2022       Oblastní odbočka SONS v Novém Jičíně