Oblastní odbočka SONS v Novém Jičíně
DMS

08.06. - Exkurze v automobilovém závodu Hyundai 

Ilustrativní foto prohlídky k akci Exkurze v automobilovém závodu Hyundai.Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR, Oblastní odbočka v Novém Jičíně si Vás dovoluje pozvat na Exkurzi v automobilovém závodu Hyundai (HMMC). 

KDY:  8. června 2017 (čtvrtek) od 10:00 hodin

  • Odjezd od vlakového nádraží v NJ mikrobusem v 10:10 hod.

MÍSTO a podmínky bezpečnosti: Průmyslová zóna Nošovice

Z bezpečnostních důvodů, a protože budeme projíždět halami v plném provozu  je nutné volit následující oblečení: dlouhé kalhoty, pevná uzavřená obuv bez vysokých podpatků a maximálně triko s krátkým rukávem. Nevhodné jsou sukně, krátké kalhoty a tílka. V případě nerespektování se nebudete moci exkurze zúčastnit.

Ilustrativní koláž k akci Exkurze v automobilovém závodu Hyundai.CENA:

  • 50,- Kč pro členy SONS ČR, z. s.
  • 61,- Kč pro ostatní (50,- + 21% DPH)

PŘIHLÁŠENÍ: do 6. června 2017 (úterý) - KAPACITA OMEZENA

POPIS AKCE:

Pojďte se s námi podívat do jedné z nejmodernějších automobilek v Evropě.

Společnost HMMC byla založena 7. 7. 2006. Jde o historicky největší zahraniční investici v České republice. Výstavba závodu proběhla v rekordním čase - od vztyčení prvního pilíře v dubnu 2007 k zahájení sériové výroby uběhlo pouhých 19 měsíců. Při výstavbě byl od samého počátku kladen velký důraz na ohleduplnost vůči životnímu prostředí.

Exkurze probíhá přibližně 1,5 hodiny a začíná prezentačním filmem společnosti, následuje prohlídka výrobních hal HMMC v návštěvnických vláčcích, zahrnující lisovnu, svařovnu, finální montáž a převodovkárnu.

Část prohlídky se koná venku (přemísťování se z jedné budovy do druhé). Prosím, zvolte oděv uzpůsobený aktuálnímu počasí.

Za tým SONS Hana Petrová

Copyright © 2022       Oblastní odbočka SONS v Novém Jičíně